Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

duminică, 20 noiembrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - M Design 1 - 1

Finalizarea bate-o vina.....
Meciul a inceput in nota noastra de dominare si un asediu la poarta adversa care foarte rar s-au apropiat de poarta noastra. Ocaziile au curs una dupa alta si numai portarul advers a facut ca sa nu deschidem scorul cu cateva interventii foarte frumoase. Golul a venit contrar cursului jocului la o lipsa totala de reactie atunci cand adversarii au batut repede o lovitura libera si ne-au prins total descoperiti mai ales ca noi inca vociferam la arbitrii. Partea buna ca nu am resimtit socul si dupa numai 2 minute am reusit sa egalam cu un gol foarte frumos reusit de Kinder. Desi am presat in continuare nu am mai reusit sa mai inscriem desi am fi meritat acest lucru mai ales ca jucatorul cel mai bun al acestui joc a fost portarul advers care a scos cel putin 3 goluri ca si facute.
Partea buna este ca am jucat un fotbal frumos, spectaculos, am presat tot timpul si ne-a lipsit poate un pic de mai multa concentrare la finalizare. Trebuie sa avem rabdare si sa vedem parte frumoasa a lucrurilor, aceea ca jucam un fotbal atractiv si placut ochiului si chiar daca reusim sa castigam sau sa pierdem sau sa facem un egal, macar o facem ca o ECHIPA.
Dupa cum puteti observa campionatul este foarte strans si nici o echipa nu se poate considera castigatoare indiferent de adversar. Surprizele apar in fiecare etapa asa ca nu trebuie decat sa ne vedem de meciurile noastre si sa dam dovada de caracter atunci cand trebuie.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1
Marcatori: Kinder
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 2
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianBors Alin, Darie Ioan, Andron Claudiu, Jigoranu Robert, Scarlatache Vlad, Stachie Marius, Petrut Ciprian, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Tanasa Vasile;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru RaduScutaru Catalin, Paiu Marian, Pavel Florin, Vilciu Daniel, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: - ;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1:  ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu