Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

luni, 28 noiembrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Dinamo 2 - 0

O victorie dupa un joc mai putin stralucit....
Jocul nu a fost unul lipsit de emotii chiar daca am reusit sa marcam in al doilea minut de joc. Poate acest lucru, in loc sa ne ajute ne-a facut sa ne relaxam mai mult dandu-le adversarilor posibilitatea sa-si creeze ocazii importante la poarta noastra. Norocul a fost de partea noastra si atunci cand bravul nostru portar a fost depasit, la ajutat bara. Poate nu a fost cel mai bun meci al nostru dar il prefer pe acesta in locul celui cu M  Design cand am avut o sumedenie de ocazii si am incheiat la egalitate.
Anul acesta se apropie de final si mai avem de jucat doar 3 meciuri, sambata cu Aroneanu, apoi cu Travis Dafin si incheiem cu un derby, meciul cu UTI.
Anul acesta a fost unul deosebit pentru noi asa ca haideti sa il incheiem ca atare, la super petrecerea de sfarsit de an care va avea loc in aceeasi locatie ca anul trecut (Pensiunea Taverna-Bucium), sambata 03.12.2016, la un pahar de vin si purcelus la protap in fata semineului. Pana la urma acestea sunt lucrurile care conteaza si de care ar trebui sa ne bucuram. Eu unul abia astep, voi?????????


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Claudiu, Scuty
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianBors Alin, Darie Ioan, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Stachie Marius, Petrut Ciprian, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Tanasa Vasile, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru Radu, Paiu Marian, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: - ;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  ;


                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu