Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 6 decembrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - AS Aroneanu 1 - 2

Dupa 4 meciuri fara infrangere a venit si cel mai neasteptat moment - infrangerea. Am jucat bine, ne-am creat multe ocazii de gol dar avand in vedere ca aceste lucruri nu se puncteaza decat la nivel artistic am iesit de pe teren cu capul plecati si cu senzatia ca uneori fotbalul este atat de nedrept.
La aceasta infrangere am dat o mare mana de ajutor adversarilor prin greselile facute atat individual cat si la nivel de echipa, la organizare. Lipsa unor reguli clare care sa ne ajute in anumite cazuri, cum a fost cel de sambata, duce la aceste infrangeri. Nu este nimic ce nu se poate repara dar sa nu lasam pe mai tarziu ce se poate face astazi.
Punctul forte al echipei este coeziunea grupului si prin cateva mici retursuri vom ajunge acolo unde trebuie sa fim. Trebuie sa fim intelepti si sa avem rabdare (unul fata de celalalt) ca nimic nu este pierdut, ceea ce avem nu ne poate lua nimeni. Cu totii ne dorim ceea ce e mai bun pentru echipa si acest lucru nu se poate realiza decat daca tragem toti in aceeasi directie. Mai este cate cineva care se mai rataceste dar e responsabilitatea noastra, a tuturor, sa il aducem inapoi si sa il reintegram in grupul nostru.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2
Marcatori: Mishu
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 6
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 5 grade Celsius;
Jucatori prezenti:  Stratu Iulian Darie Ioan, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Stachie Marius, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Tanasa Vasile, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru Radu, Bors Alin, Paiu Marian, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Petrut Ciprian, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: - ;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu