Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 22 octombrie 2011

COLOSSEUM - RealAngi 1 - 2

Pacat ca nu se puncteaza spectacolul......
Rezultatul este unul mincinos prin prisma faptului ca am fost mult deasupra lor, dovada fiind numarul de ocazii avute, jocul prestat si posesia avuta. Scorul la pauza a fost de 1-0, prin golul marcat de catre Ionut, dar daca era de 3-0 nu mira pe nimeni la cum s-a jucat. In a doua repriza dintr-o jumatate de ocazie au reusit sa puncteze de doua ori datorita unor greseli individuale. Am jucat foarte bine (am avut numai putin de 4 bare si alte ocazii mari), s-a pasat bine si doar un pic de noroc ne-a lipsit sa nu scoatem puncte.
Imbunatatirile in joc se vad si asta este foarte bine, mai avem cateva inexactitati pe care trebuie sa le remediem si cativa jucatori pe care trebuie sa ii integram.
Una peste alta sa il felicitam pe coach deoarece a devenit fericitul tata a unei fetite. Sa ii traiasca, sa ii dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si numai bucurii.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 1-2
Evolutia scorului: 1-0,1-1, 1-2
Marcatori: Matel Ionut
Cartonase galbene: Hanus George
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, intunecat
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Jigoranu Mihai, Matel Ionut, Barceanu Giani, Vilciu Daniel, Luchian Octavian - cpt, Hanus George, Darie Ioan, Scutaru Catalin;
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu