Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 25 octombrie 2011

Sper eu .... noile echipamente de joc .... si luati aminte la ceea ce inseamna cuvantul echipa ...

Pentru a intra in randul marilor echipe si la capitolul echipament de joc s-a luat hotararea de a mai achizitiona al doilea rand de echipamente pe langa cel actual. Dupa mai multe sondari, discutii intre actionari si intre jucatori, echipamentul de joc ales va fi urmatorul:




Sper sa contribuim cu totii pentru a deveni, incetul cu incetul, un adevarat club (pastrand proportiile), care, cu timpul, sa aiba suporteri, sa atraga lumea la teren si sa aiba o imagine ireprosabila, la toate capitolele. Multi se implica si pun suflet pentru aceasta echipa, toti suferim atunci cand pierdem si cu totii ne bucuram atunci cand castigam, probleme sunt si vor mai fi dar trebuie sa lasam orgoliul la o parte si sa facem tot ce depinde de noi pentru a deveni un grup unit, prieteni in teren dar si in afara lui. Acesta este spiritul pe care vrem sa il cream in jurul acestei echipe iar cine intelege acest lucru atunci este binevenit. Trebuie sa avem rabdare si sa vedem cu ce putem ajuta aceasta echipa; nu sa incepem sa facem reprosuri la unul sau altul. Nu va sta nimeni sa faca pe impaciuitorul, cine nu vrea, nu are chef sau crede ca e prea bun pentru aceasta echipa e liber sa faca ceea ce doreste.
Si, ca sa revin la o problema mai veche, asa ca la final, antrenamentul sau jocul de marti - cum vreti voi sa ii spuneti - are si el rolul lui, nu este doar un simplu joc sau o metoda de a pleca de acasa de langa prietene sau sotii; de fapt, incercam sa ne cunoastem cat mai bine in teren si vedem cu ce putem ajuta, unde putem aduce un plus de valoare. De aceea insist sa va faceti loc in agenda voastra si pentru acest lucru, care conteaza mai mult decat credeti si ar fi extraordinar daca i-ati acorda atentia cuvenita.
Cam atata am avut de spus iar cine o sa inteleaga va vedea ca nu va regreta alegerea facuta.

Un comentariu: