Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 11 octombrie 2011

Nera - COLOSSEUM 0 - 2

Iunctis viribus. (Unirea face forta)
Cam asa s-ar putea caracteriza ceea ce s-a intamplat astazi pe teren, am fost cu totii muschetari. Cred cu tarie ca daca vom aborda toate meciurile la fel vom fi mandri si multumiti de noi. Dar sa revenim la meciul din aceasta seara care datorita unei organizari ireprosabile am reusit sa ne aparam exact si sa contraatacam devastator. Golurile au venit ca doua guri de oxigen, prin doua executii fabuloase si perfecte prin natura lor. Pe final arbitrii au inclinat putin balanta spre gazde si chiar le-a acordat un penalty (aparat magistral de Bibi) si al saselea fault, care s-a lasat cu executarea unei lovituri de la 9 metri (mingea lovind bara), la ultima faza a meciului.
Meciul s-a incheiat cu reprosuri din partea adversarilor pentru-ca ne-a aparat corect sansele si nu le-am dat cele 3 puncte pe tava. Ceea ce am sa le transmit este ca doar am ramas fideli traditiei (primul meci il vom castiga intotdeauna) si nu ne vom da la o parte din fata nici unei echipe, indiferent de numele ei.
Urmatorul meci va fi cu RealAngi, pe data de 22.10.2011, o alta echipa puternica si care trage la primele locuri.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 0-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2
Marcatori: Barbacaru Marian, Matel Ionut
Cartonase galbene: Barbacaru Marian, Pavel Florin, Matel Ionut
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8.5
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 11 grade Celsius, intunecat
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Barceanu Giani, Vilciu Daniel, Barbacaru Marian, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scutaru Catalin, Pavel Florin;
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu