Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Continental - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 3

Una rece, una calda .......
Sunt in pana de inspiratie asa ca nu prea stiu ce sa mai scriu, de laudat nu mai laud pe nimeni ca iar o sa dam cu bata in balta.
Saptamana viitoare jucam cu UTI care etapa aceasta a facut 1-1 cu EBS (fosta E-on). O echipa cu jucatori foarte tehnici si dispusi la efort. Ne va fi foarte greu sa le facem fata si sa scoatem un rezultat pozitiv daca prind o zi buna.
Daca mai doreste cineva sa scrie cronica meciului astept textul pe adresa colosseumteam@yahoo.com, il voi posta apoi pe blog. Nu fiti timizi.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-2
Rezultat final: 1-3
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3
Marcatori: Vinatoru Mihai - 2, Vilciu Daniel
Cartonase galbene: Stachie Marius
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 18 grade Celsius
Jucatori prezenti: Chirica Mircea, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Luchian Octavian,  Niagu Andrei, Vilciu Daniel,  Vinatoru Mihai,  Stachie Marius;
Jucatori absenti: Prepelita Laurentiu, Scarlatache Vlad,  Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scutaru Catalin, Contreras Javier, Grigoras Dragos, 
MVP-ul meciului: Chirica Mircea
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel

19 comentarii:

  1. Iti dau eu o idee.Ce-ar fi sa amintesti de penalty-ul neacordat la ultima faza pt Continental?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai George termina cu drama ! De unde eram pe margine se vedea perfect si iti spun 100% sigur ca faultul a fost dupa ce a sutat colegul tau. Am incercat sa va spun si ieri dar parca erati posedati.

    Daca as juca la Continental eu nu as analiza arbitrul ci jocul echipei (ca putea fi si 10 -1 scorul) sau as analiza atitudinea jucatorilor : cum e posibil ca o echipa cu jucatori cu studii superioare sa sara la bataie la arbitru?

    Dar nu sunt la Continental, sunt pe blogul echipei COLOSSEUM, si aici vorbim de echipa COLOSSEUM. Asa ca fii barbat si accepta infrangerea ca si noi am aceptat-o anii trecuti, unele mai usturatoare ca asta

    Daca mai continui cu lamentarile iti dau ban la IP

    Florin Pavel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin, nu am comentat eu aici ... de fapt acum mi-am facut debutul pe blogul vostru ... vezi la sfarsit comentariul meu ... si , apropo, suntem o MARE firma de IT ... pana sa dai ban la IP de Conti e GRELEEEE :) ... plus ca sunt si atatea proxy -uri pri care poti accesa un site, sau sunt si proxy-uri rutabile si ar trebui sa stai sa dai ban zilnic ... deci EU nu ma lamentez, cum am zis si la sfarsit ne vedem meciul urmator si poate ajung si eu la inceput de la inceput :)

      George Hanus

      Ștergere
    2. ma bag si eu in seama si va zic ca echipa asta a celor de la colloseum este foarte antipatica

      Ștergere
  3. Au fost meciuri cand am avut mai clar penalty decat ati avut voi si nu am mai facut atata scandal. Sunt si ei oameni, mai gresesc, nu poti sa faci o tragedie ca nu v-au dat un penalty. Si pana la urma ce atata inversunare, parca ati pierdut un titlu. Noi nu suntem vinovati cu nimic decat cu faptul ca, poate, am jucat mai bine decat voi si consider ca am meritat victoria. FARA DUBIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ne urmaresti si ca postezi comentarii. Esti binevenit si poate pe viitor vei fi iar alaturi de noi.

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ar fi sa-mi dau si eu cu parerea: daca a fost fault, oricum a fost in afara careului.

    Si oricum, prea mare inversunarea pentru un meci care se putea incheia, vorba lui Florin, cu scorul de 10 - 1.

    PS: Ce faza a facut baiatu` ala cu nr 10 de la Colosseum la golul 2 ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricat m-as chinui tot nu-mi aduc aminte de faza jucatorul cu nr. 10. Se pare ca nu a fost chiar asa de spectaculoasa cum cred unii, care nu se semneaza.

      Robert

      Ștergere
    2. Probabil erai cu ochii inchisi .. asa cum ai fost si cand ai ratat cu poarta goala ... :)

      Ștergere
    3. Dudu, tu esti cel cu faultul in afara careului si daca a fost ... A fost si fault , a fost si in careu ... dar arbitrul s-a dus la Costas la sfarsit si a zis ca a lasat avantaj ... nu stiu pentru cine acum ... si apropo de cand am venit eu nu am vazut acel 10-1 ... ati avut o bara prin Fifi si o centrare in fata portii ... nu ma pot pronunta asupra a ceea ce se putea intampla caci si noi am avut meciul acesta (sau trei sferturi din el cat am prins) 100 de pase gresite prea usor si POATE ati scapat si voi asa de vreo faza periculoasa ... A fost o victorie a voastra si atat ... apropo ca mi-am adus aminte acum: unde a fost fair-play-ul la voi cand noi ne certam cu arbitul ca nu a dat penalty si voi ati dat golul 3?

      George Hanus

      Ștergere
  6. La mine nu a fost asa "inspirat" portarul incat sa lase coltul scurt liber asa cum a facut la tine. :)) Si-a luat-o de doua ori dar a treia oara s-a invatat minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar ca ai fost cu ochii inchisi. Finalizarea a fost printre picioarele portarului ...

      Ștergere
    2. a fost pe langa portar ... dar stai linistit ca si portarul nostru a fost cu ochii inchisi :)

      George Hanus

      Ștergere
  7. tre sa fie o plictiseala pe forum la conti de numa', incat vin astia sa comenteze la colosseum =))
    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai noroc baieti si felicitari pentru victorie ... din partea lui George ...

    Fara sa jignesc sau altele, dar sincer nu am postat niciodata pe acest blog si comentariul de mai sus a fost facut de alt coleg, caci aproape toti din Conti stiu ca am laudat faptul ca sunteti un grup unit, am vorbit si despre blogul vostru si inversunarea voastra de la anrenamente ...

    Oricum campionatul are 3 meciuri si verdem la sfarsit unde ajungem ca puncte una fata de cealalta :) ... sau fara sa va simtiti ofensati in meciurile DIRECTE :)

    Acum sa imi dau si eu cu parerea: a fost penalty clar, nu aveai cum sa zici ca ai lasat avantaj cum a zis arbitru, pt cei ce cunosc fotbal daca avantajul nu se materializeaza se revine asupra deciziei, dar, na, chestii din astea se mai intampla in jocul de fotbal de asta e asa de frumos ...
    Apoi, studiile superioare nu au nici o treaba cu patima si dorinta de a castiga, mai ales atunci cand depui si un efort considerabil pt acest lucru ... Si voi, si toti cei din Conti suntem baieti isteti, care au invatat ceva si am realizat mult lucruri la varsta noastra dar nu cred ca trairile din timpul unui joc de fotbal (sau alt sport in functie de preferintele fiecaruia) pot fi asa de usor de controlat ... trebuie sa te numesti Dan si sa fii in STAREA DOBRINCU ... o mica gluma pt cititorii din Conti ai acestui blog.
    La sfarsit trebuie sa adaugi si ca faza s-a petrecut in ultimele minute si erati cam inghesuiti la voi in careu ...
    Si chiar de sfarsit: MARE noroc ati avut ca nu m-am trezit la timp si nu am ajuns la meci de la inceput ... o sa mai am 2 ocazii sezonul acesta si vom vedea ce va fi :) ... nu vreau sa va amintesc ce s-a intamplat sezonul trecut :).

    Eu va urez succes in continuare, alaturi de noi sunteti una din putinele echipe curate si frumoase ale acestui campionat si pregatiti-va de retur.

    George Hanus

    RăspundețiȘtergere
  9. Scuze George atunci- nu stiam ca mai sunt si alte persoane in afara de tine in Continental care cunosc/citesc blogul nostru.
    Ai dreptul la opinia ta asa cum si eu sustin ce am vazut eu

    2 aspecte:
    - polemica acum nu isi mai are rostul, meciul e consumat, ramane sa va luati revansa in urmatoarele meciuri - apreciez fairplay-ul
    - daca arbitrul a gresit in favoarea noastra cum spuneti (desi si eu am vazut ca el si ii dau dreptate) puteti fi siguri ca "greseala"nu a fost intetionata. Si noi am avut in meciurile cu dinamo si ebs unele nemultumiri la adresa lor, dar ii prefer pe baietii astia tineri oricand indolentilor de Groza si Keresi care pentru un piscot/pizza te fut in meciurile cu echipele mari pe fata(anul trecut Keresi mi-a dat vre-o 9 galbene fara sa fac un fault- doar pentru ca am avut curajul sa ma pun in gura cu el).De asta mi s-a parut deplasat saritul la bataie, ar trebui sa existe o diferenta (data si de studiile superioare) intre noi si mercenari/macelari din astia gen Budei care pentru 50 lei iti rupe picioarele pe teren

    Florin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Florin,

      Nu era vorba sa ne scuzam ca nu suntem fetite :). Eu doar vroiam sa subliniez doua lucruri: e greu sa iei bataie in fotbal atunci cand la final ai o faza care te putea avantaja si faptul ca daca era sa comentez ceva, ma semnam caci, dupa cum stii, sunt direct si sincer chiar daca nu e un lucru pozitiv mereu. Eu unul nu suport infrangerea, si cred ca si o parte din voi cei din aceasta echipa stiti acest lucru. La acest meci cred ca am cele mai putine lucruri de reprosat caci m-am trezit undeva prin minutul 40 (maxim imi pot reprosa mie faptul ca nu am fost prezent pe deplin la acest meci). Greseala mea.
      Legat de arbitri, ai dreptate ... esti mic copil pe langa mine si Keresi care a vrut sa ma bata in teren caci Budei aproape imi rupea piciorul la o faza si el mi-a zis ca am sarit ca in piscina si l-am trimis la origini :). Acesti arbitri sunt sigur ca gresesc fara intentie dar totusi atunci cand iei un ban sa iti faci o treaba, FA-O. Se greseste si in CL dar tot frustrant e la orice nivel ...

      Cei ce au protestat cel mai tare sunt: una din persoanele cele mai linistite si inocente pe care le cunosc : Gica si Marian care are scoala vietii si experienta si stie el ce stie ... asa se impune respectul in Romania :)). Si oamenii astia sunt super din toate punctele de vedere dar cum am mai zis anumite trairi sunt greu de controlat.

      Succes si poate ne vedem la un amical si o bere dupa ... e o rivalitate frumoasa intre aceste 2 echipe si poate reusim sa o pastram.

      George Hanus

      Ștergere
  10. Ma bucur sa vad ca se poate discuta si lumea este activa pe blog, indiferent cine este si de unde........... Acest lucru nu conteaza, ceea ce e important, e faptul ca putem face si noi "Minutul 41" :))))))) si sa ne amuzam.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut! Eu nu am fost la meci, dar vreau sa spun ca apreciez rivalitatea sportiva (si doar sportiva) dintre noi si continental. Si cred ca in acest moment suntem singurele echipe care sunt formate doar din prieteni. Suntem echipe de traditie, chiar daca traditia noastra inseamna locurile 7,8,9 - 12.

    Referitor la rivalitatea dintre cele 2 echipe, trebuie sa recunoastem ca anul trecut ne-au batut clar cei de la continental; parca la un meci ne-au dat 4-0 sec. Anul trecut au fost mai buni in meciurile directe. Anul asta am inceput noi mai bine si speram sa o continuam tot asa.

    Nu are rost sa ne certam pe blog, ci doar sa comentam sa ne contrazicem. Stiti cum spunem noi cei de la Colosseum: "ce-i in teren ramane in teren. Dupa meci mergem la bere si gata". La fel ar trebui sa fie si relatia noastra cu continental, in teren dam totul, dar dupa meci ne strangem mainile si atat. De aia e frumoasa o rivalitate sportiva, ca dupa meci te linistesti si chiar poti glumi despre ceea ce-a fost in teren.

    Eu ii inteleg pe colegii lui George care au reactionat la arbitru. Si mi mi s-a intamplat de multe ori, si doar datorita faptului ca vreau mereu sa castig, fara a avea nimic personal cu nimeni.

    Ideea lui George pentru un amical si o bere dupa mi se pare foarte buna.

    Bravo Colosseum, bravo Continental!

    RăspundețiȘtergere