Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 13 februarie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 5 - 4

Strangem puncte...putin cate putin........ca, furnicile...
Partea buna a acestui meci este ca ma castigat, am luat cele 3 puncte, am marcat 5 goluri si pe alocuri am impus ritmul jocului.
Parte proasta este ca nu am reusit sa tinem de scor (fiind aproape sa fim egalati dupa ce am avut 3-0), am luat 4 goluri, ne-am panicat in momentele cheie, nu a reusit sa tinem de minge atunci cand se impunea acest lucru si am ratat din ocazii clare de gol (lipsa de concentrare si claritate la finalizare).
Din pacate, chiar daca am castigat inca mai avem multe de indreptat si sper sa incepem sa ne invatam lectia si sa ne facem temele pentru a nu mai suferi atat de mult pana la finalul meciului (pe banca este mult mai greu decat in teren si in acelasi timp mai frustrant). Ceea ce este incurajator este ca avem potentialul de a face acest lucru si sa devenim o echipa cat mai profesionista, placuta de privit.
In final tin sa felicit galeria care a fost la inaltime si sa amintesc unora dintre noi ca fotbalul e doar un hobby de care trebuie sa ne bucuram si sa ne simtim bine.......si cand ma gandesc ca acum ceva timp eram eu cel criticat.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 3-2
Rezultat final: 5-4
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3, 5-3, 5-4
Marcatori: Tavi - 2, Fifi, Mishu, Dudu
Cartonase galbene: Vinatoru Mihai
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8,5
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius
Jucatori prezenti: Chirica MirceaScarlatache Vlad, Vilciu Daniel, Darie Ioan, Cotargasanu Mihai, Luchian Octavian, Vinatoru Mihai,  Grigoras Dragos, Jigoranu Mihai, Contreras Javier, Stachie Marius;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Dogaru Marian, Prepelita Laurentiu, Pavel Florin, Niagu Andrei;
MVP-ul meciului: Cotargasanu Mihai;
Antrenor: Darie Ioan sustinut de Scutaru Catalin (accidentat);
Suporter no 1: Haj


11 comentarii:

  1. A fost un meci bun in marea parte a jocului , s-a pasat si s-a iesit pe contratac foarte bine (cu o viteza superioara fata de alte jocuri ceea ce e foarte bine) ne mai ramane sa ne concentram pe toata durata jocului fiindca avem doua reprize a cate 20 min. si nu doua reprize a cate n min. ... un astfel de joc (sa tinem de minge ) trebuie sa-l facem si cu echipele din partea superioara a clasamentului... sa nu uitam si de anteriorul joc cu Parohia asa ca felicitari pentru ambele jocuri...Caras

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Caras pentru comentariu, bine punctat dar data viitoare fii mai impunator, dicteaza tu ritmul si incearca sa te faci mai ascultat de catre cei din teren pentru a-ti fi ascultate toate indicatiile. Fiecare trebui sa-ti respecte indicatiile dar, mare atentie, atata timp cat le dai.
    Oricum sunt multumit de cum evolueaza lucrurile si de atmosfera din sanul echipei.

    Robert.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De accord cu tine Robert, asta inseamna sa ii lasam pe Caras si pe Dudu sa decida schimbarile si tactica. Nu e prea constructiv ca noi, ceilalti care suntem uneori pe margine, sa ii spunem sa il scoata pe x, sa il bage pe y...

      Ștergere
  3. Am vazut ce "greu" e pe banca. Robert parca era deja la bere, pardon la suc. Concentrare trebuie si pe banca, nu numai in teren.
    Mancatul semintelor si vorbitul despre altceva decat se intampla pe teren trebuie sa aiba loc in tribuna si nu pe banca de rezerve.
    Felicitari pentru scor si mai putin pentru joc. au fost momente foarte bune, dar momentele in care am fost deconcentrati ne-au generat marile emotii din repriza a doua. Am avut 10 minute bune, 10 min ute execrabile si 20 de minute cu focul la fundulet. Concluzia mea e ca a fost un meci slab al nostru, si doar din cauza relaxarii de la 3-0; aveam potential sa facem un meci bun si un scor relaxant.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii discutau despre mobila iar altiii se jucau cu copii, eiiiiiii ce sa ii faci nimeni nu e perfect. Chiar nu stiam ca treburile sunt asa serioase, ce obiective avem de indeplinit? vrem sa jucam in champions league? :)).

      ROBERT.

      Ștergere
  4. Si eu as fi mai retinut in a felicita galeria. As prefera ca aceasta sa stea in alta parte data viitoare si nu pe banca de rezerve. Pe banca de rezerve trebuie sa existe atentie la joc, concentrare si disponibilitatea de a intra in teren in orice moment. Hahaiala, discutiile despre mobilier si altele ce au mai fost s-au vazut imediat in teren prin atitudinea mult prea relaxata.

    Dudu

    RăspundețiȘtergere
  5. E adevarat ca am facut un meci slab deoarece ne-am relaxat la 3-0 si apoi ne-am crispat la 3-2. Una peste alta, important pentru noi este ca am reusit sa marcam mai multe decat am primit, desi la cum au decurs lucrurile, se putea intampla orice pana la final. Tot ce avem de facut este sa invatam din greseli si sa fim mai concentrati pe toata durata meciului pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mai profesionisti sunteti.............pacat ca la unii nu s-a vazut si in teren :)).

    Robert.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca scorul trebuia sa fie mult mai mare iar in ceea ce priveste de primit goluri cred ca un gol sau cel mult doua in cel mai nefericit caz trebuia sa primim... in urma deconcentrari de la joc s-au primit golurile si sper sa nu se mai intample(atat pentru cei din teren cat si pentru cei de pe banca)...ii contrazic pe cei care au spus ca a fost un joc slab si ma repet s-a pasat si s-a iesit pe contratac la cateva faze foarte bine adica in viteza (nu dau nume cine au facut aceste faze dar sunt de felicitat, felicitarile se vor concretiza in locuri de titulari)...daca e sa fac o comparatie cu un alt joc (cel cu Dinamo) in care s-a comentat ca a fost un joc bun (daca ma uit la rezultat as putea sa zic si eu ca a fost un meci slab dar intr-adevar a fost un joc bun: am fost agresivi in schimb de pasat zero ) asa ca fiecare joc este diferit...Bravo baietii!!! Forza Colosseum!!! CARAS

    RăspundețiȘtergere
  8. Relaxarea din teren s-a transmis si la suporteri: asta denota faptul ca lucrurile erau transate din primele minute si la final s-a demonstrat acest lucru. Jucatorii, vazand ca suporterii s-au relaxat si nu sunt interesati de spectacol, i-au lasat pe continentali sa se apropie ca sa transmita emotii fanilor si sa le capteze din nou atentia ceea ce, nu-i asa?, le-a si reusit.
    Nu ziceati ca jucati de placere? Nu vad placere in recomandarile de a muta "galeria" pt niste banale discutii. En fine. Decat sa fac parte dintr-o galerie fugarita, nu mai bine nu mai vin sau vin direct la bere? Ca am ajuns acolo pt prieteni nu din obligatie.
    Bogdan HIJ

    RăspundețiȘtergere
  9. Haj, galeria este alaturi de tine :)) dar nu ne vom lasa fugariti asa usor indiferent de ce spun unii.
    Forza COLOSSEUM, fara galerie sunteti zerooooooooooooooo.

    Robert.

    RăspundețiȘtergere