Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 2 februarie 2014

Colosseum 2005 Iasi - Dinamo 0-1

Un joc bun in ansamblu ...
Am intrat mai repede in joc decat o facem de obicei, desi Dinamo a pus o presiune fantastica inca din primul minut, am reusit sa nu primim gol repede, apoi am mentinut un ritm bun presarat cu destule ocazii la ambele porti.
In general, echipa a stat foarte bine in teren demontand toate atacurile celor de la Dinamo, toti cei prezenti au jucat bine si l-as remarca pe Javier care a aratat foarte multa daruire, dezmintind varsta :)si evolutiile mai sterse din ultimile saptamani. La polul opus ar fi Vlad care, desi a vrut foarte multe, se pare ca este vizibil jenat de "bidonul" de sub tricou :) (daca il citez pe Caras) si s-a sufocat foarte repede. De asemenea a acordat cu usurinta un corner cu 2 minute inainte de final si probabil a fost superficial atunci cand a tinut scurtul la corner, deviind mingea printre picioarele portarului, in propria poarta. Cu toate acestea si Vald si toti de pe teren au aratat daruire, lucru care este multumitor avand in vedere ca jucam cu totii din placere.

Constat in continuare o principala problema: primim goluri nepermis de usor, de multe ori din greseli copilaresti si NU REUSIM SA MARCAM (la goluri marcate suntem pe ultimul loc, iar la goluri primite am fi pe locul sase in clasament).
Statistica meciului
Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 0-1
Evolutia scorului: 0-1
Marcatori:
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7,5
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, rece
Jucatori prezenti: Scarlatache Vlad, Chirica Mircea, Contreras Javier, Stachie Marius, Vilciu Daniel, Darie Ioan, Niagu Andrei,  Cotargasanu Mihai;
Jucatori absenti: Luchian Octavian, Ciohodaru Radu, Dogaru Marian, Vinatoru Mihai,  Grigoras Dragos, Prepelita Laurentiu, Pavel Florin, Jigoranu Mihai;
MVP-ul meciului: Javier;
Antrenor: Darie Ioan sustinut de Scutaru Catalin (accidentat);

3 comentarii:

  1. Postat de Mishu, in caz ca vreti sa reprosati sau sa corectati ceva:)

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  2. Echipa merita felicitata. Un joc bun, cel putin de la mijloc in jos. Trebuie sa avem mai mult calm si mai multa incredere cand avem mingea. Vreau sa incercam la meciuri sa jucam si noi mai ofensiv si sa pasam, sa tinem mai mult mingea la noi, cu toate riscurile. Prea usor dam mingea adversarului si apoi asteptam sa fim atacati. Eu zic ca suntem capabili sa si "construim".

    Si mare atentie!!! CEI DE LA DINAMO N-A AVUT NICIO OCAZIE CLARA DE A MARCA. Au avut doar suturi de la distanta foarte bine aparate de Mircea.

    Felicitari baieti! chiar de e infrangere. Sa fim mai increzatori in noi!

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo baieti, tot respectul chiar daca a fost o infrangere.

    Robert

    RăspundețiȘtergere