Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

sâmbătă, 14 februarie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Autodriver 0 - 2

Un scor mincinos fata de realitatea din teren.....
Meciul a inceput practic de la 0-1 dupa o deviere nefericita a lui Tavi la care portarul nu a mai avut ce face. Usor, usor am intrat in meci si am inceput sa punem presiune pe adversar, avand doua ocazii mari de a egala, ocazii la care s-a opus fantastic portarul celor de la Aldoor. Meciul s-a jucat pe contre pana la finalul primei reprize dar fara faze notabile, adversarii au preferat posesia si sa tina de minge in terenul lor.
In a doua repriza ocazii s-au tinut lant la ambele porti, Tavi avand o bara la o incercare de bolta cu capul, faza la care portarul era spectator. Meciul era frumos si spectaculos pentru spectatorii prezenti in numar mare. Ce a urmat, nimeni nu ar fi banuit, desi rolul unui arbitru este doar sa supravegheze la buna desfasurarea acestui joc, au inceput sa intervina din ce in ce mai mult si sa fragmenteze jocul, in ajutorul adversarilor. Se pare ca regulile nu se aplica la fel pentru toate echipele si la un sut foarte frumos a lui Fifi, mingea a lovit, in careu, mana unui adversar, faza la care arbitrul s-a facut ca nu vede. In locul unei lovituri clare de la 7 metri arbitrul si-a batut joc de noi si de tot cei prezenti care nu au putut crede decizia luata. Se pare ca prezenta a doi arbitrii este total inutila si nu isi are rostul, habar nu au si nu stiu sa aplice regulamentul atunci cand trebuie. Ce pot sa mai spun cand inainte de inceputul jocului habar nu aveau cine trebuie sa schimbe echipamentul atunci cand doua echipe au acelasi culori. Cred ca organizatorul ar trebui sa ia masuri si sa ne asigure un arbitraj de calitate atata timp cat platim. Nu vrem decat impartialitate si sa fim arbitrati corecti dar nu de niste marionete si de arbitrii care stiu sa ia decizii corecte indiferent de cine joaca. Daca se doreste ca o anumita echipa sa castige campionatul atunci sa ni se spuna si ne vom retrage.
Nu contest jocul adversarei noastre, poate merita sa castige dar nu in felul acesta, ajutati de arbitrii.
Jocul nostru, in ciuda faptului ca am avut multi absenti, mare majoritate accidentati, a fost unul dintre cele mai bune de pana acum. Poate parea un paradox ca doar am pierdut dar poate rezultatul ar fi fost cu totul altul daca am fi fost lasati sa jucam. Imi pare rau ca un joc atat de frumos este stricat de actori lipsiti de talent.
Saptamana viitoare propun sa ne gandim la cateva masuri menite sa avertizeze organizatorii si arbitrii ca asa nu se poate continuua. Vom discuta marti si vom vedea ce masuri vom lua.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 0-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2
Marcatori:  -
Cartonase galbene: Hurjui
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 10
Spectatori: 35
Vremea la ora jocului: temp. 9  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianCiohodaru Radu, Scarlatache Vlad, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Scutaru Catalin,  Stachie Marius, Pavel Florin,  Darie Ioan;
Jucatori absenti:  Grigoras Dragos, Luchian Octavian, Niagu Andrei, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu,  Contreras Javier,  Petrut Ciprian, Dogaru Marian, Vilciu Daniel, Cotargasanu Mihai;
MVP-ul meciului: arbitrii :((
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu