Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 10 mai 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - International 7 - 2

Inca doi pasi pana la final...
Desi scorul nu o arata am intalnit o echipa foarte puternica si ambitioasa dar care sta foarte prost la capitolul rezistenta fizica. Descatusarea a venit abia dupa ce am reusit sa preluam conducerea in a doua repriza dupa o prima repriza foarte anosta si cu ocazii destul de putine la ambele porti.
Mai avem doua etape pe care trebuie sa le tratam cu atentie deoarece inca nu suntem siguri de locul 3, mai avem de muncit dar esential este ca totul depinde numai de noi.
Vineri mergem la Piatra Neamt pentru cateva meciuri de pregatire dar din pacate, se pare, ca pregatirea va fi doar pentru o parte dintre noi. As fi vrut ca macar 90% din lot sa fie prezent deoarece consider ca ar fi fost un bun test pentru turneul de la Bistrita. Oricum asa cum am mai zis avem un lot echilibrat si cine va merge va face fata cu brio.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 7-2
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2, 7-2
Marcatori: Tavi, Scuty 2, Robert, Kinder, Caras, Mishu
Cartonase galbene: Mishu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 19 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianDogaru Marian, Cotargasanu Mihai Darie Ioan, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Luchian Octavian - cpt, Bors Alin;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Vilciu Daniel, Tanasa Vasile, Scarlatache Vlad, Petrut CiprianNiagu Andrei, Stachie Marius;
MVP-ul meciului: Kinder;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  Pavel Florin, Scarlatache Vlad;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu