Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 9 mai 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - MDesign 1 - 3

Ne-am gasit nasu......anul acesta
Se pare ca in fiecare an intalnim cate o echipa care are ac de cojocul nostru, o echipa la care nu te astepti sa-ti puna mari probleme dar care cand joaca impotriva ta si ii iese totul. Anul acesta echipa s-a numit M Design Croitorie si daca ar fi baieti seriosi in toate jocurile nu numai cu anumite echipe (stiu ei de ce) ar fi in prima jumatate a clasamentului fara probleme.
Jocul nostru a suferit enorm de mult datorita nervozitatii transmisa de pe margine dar si a greselilor facute din teren, totul s-a facut numai invers. A fost, sper, doar un accident pe care trebuie sa il uitam cat mai repede si sa ne revenim deoarece marti avem un nou meci din campionat.
Nu avem timp de lamentari deoarece mai avem 3 jocuri pe care trebuie sa le castigam pentru a avea locul 3 asigurat si prezenta la turneul final de la Bistrita. Ar fi pacat ca dupa ce am fost pe acest loc mai bine de jumatate de campionat sa ne inecam pe final.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 1-3
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3
Marcatori: Claudiu
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 12
Vremea la ora jocului: temp. 19 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Ciohodaru RaduCotargasanu Mihai Darie Ioan, Tanasa Vasile, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Luchian Octavian - cpt, Stachie Marius, Bors Alin,   Vilciu Daniel;
Jucatori absenti: Stratu IulianDogaru Marian, Scarlatache Vlad, Petrut CiprianNiagu Andrei, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: -;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu