Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

vineri, 20 mai 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Liberto 2 - 0

Am scris istorie....
Pentru prima data, in cei aproape 12 ani de existenta, am reusit sa terminam campionatul pe podium - locul III (mai avem o etapa dar clasamentul nu mai poate suferi modificari). Aceasta performanta este una cu adevarat formidabila daca punem in balanta echilibrul valoric al echipelor din prima jumatate a clasamentului dar si dezechilibrul bugetar fata de celelalte contracanditate.
Prin meciul castigat in fata celor de la Liberto am demonstrat tuturor ca locul ocupat in clasament nu este intamplator si poate, cel mai important lucru, l-am castigat pe merit, jucand numai pe teren nu si in afara lui. Trebuie sa fim mandri ca nu am cedat la presiuni si tot ce am realizat a fost numai prin munca noastra.
Acest loc trebuie completat cu o performanta pe masura la turneul de la Bistrita deoarece avem tot ce ne trebuie pentru a putea realiza acest lucru. Avem oportunitatea de a realiza lucruri marete care stau la indemana noastra, cu munca si seriozitate aceasta poate fi doar inceputul.
Bravo baieti pentru ceea ce am realizat pana acum si va multumesc pentru devotamentul de care ati dat dovada. Ma bucur ca acest grup devine din ce in ce mai legat si, totodata, mai puternic.


PS Ne vedem maine pentru ultima etapa


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Fifi 2
Cartonase galbene: Tavi, Fifi
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 10
Spectatori: 22
Vremea la ora jocului: temp. 21 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianDogaru Marian, Cotargasanu Mihai Darie Ioan, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Luchian Octavian - cpt, Bors Alin, Vilciu Daniel, Tanasa Vasile, Scarlatache Vlad, Stachie Marius, Petrut Ciprian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Niagu Andrei;
MVP-ul meciului: Fifi;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  Familia Darie, Familia Scarlatache, Familia Andron;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu