Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 21 mai 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Dafin 3 - 1

Ultima etapa, un meci bun de pregatire pentru turneu....
Dupa asigurarea locului 3 din etapa trecuta au intrat in teren cei care au jucat mai putin in acest sezon si nu au facut-o rau de loc. Adversarul a fost unul care nu prea ne-a putut pune probleme iar deschiderea scorului a fost doar un lucru firesc mai ales ca ocaziile curgeau una dupa alta. Dupa ce la pauza scorul a fost de 3-0, in cea de doua nu am reusit sa mai inscriem chiar daca am avut ocazii imense, chiar si cu poarta goala. 
Am incheiat aceasta ultima etapa cu poze, filmulete si cu aprecieri din partea organizatorilor dar si din partea publicului prezent.
De acum vom incepe pregatirea pentru turneu (pregatire fizica, meciuri amicale si antrenamente tactice) deoarece trebuie sa ne prezentam la cel mai inalt nivel.
Saptamana viitoare se va tine si festivitatea de premiere a campionatului la care participarea este obligatorie deoarece fiecare a avut un rol foarte important pentru locul obtinut. Va voi anunta din timp ziua, ora si locul.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 3-0
Rezultat final: 3-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1
Marcatori: Vasile, Robert, Tavi
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 22
Vremea la ora jocului: temp. 21 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianDogaru Marian, Cotargasanu Mihai Darie Ioan, Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Luchian Octavian - cpt,  Vilciu Daniel, Tanasa Vasile, Pavel Florin;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Niagu Andrei, Scutaru Catalin, Bors Alin, Scarlatache Vlad, Stachie Marius, Petrut Ciprian ;
MVP-ul meciului: Caras;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1:  - ;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu