Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 24 octombrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Liberto 2 - 3

Ce a inceput bine s-a terminat prost...
Suntem in criza dar nu e momentul sa disperam. Suntem abia la inceputul campionatului si avem timp sa recuperam. Jucam bine si chiar spectaculos dar mai avem cateva lucruri de reglat, uniti le putem face. Asa cum am intrat in situatia aceasta asa vom reusi sa si iesim. Poate frustrarea e mai mare in aceste momente dar e normal avand in vedere ca toti punem suflet pentru aceasta echipa si ne dorim tot ce e mai bun, asta arata ca ne pasa. Poate asta este cel mai important lucru in momentul de fata.
Intr-adevar suntem cu nervii la pamant, mai facem greseli, dar asta nu inseamna ca ne dam batuti. Este atat de greu sa construiesti si atat de usor sa darami, totul intr-o clipa. Am construit incet si sigur si asa vom face in continuare, vom lua lucrurile ca atare si vom iesi la suparafata. Nu suntem o echipa care a aparut peste noapte si se poate desfiinta peste zi, avem o baza solida care mai devrem sau mai tarziu isi va vedea efectul. Esential este ca avem cu cine si cu ce, valoarea si talentul nu il poate lua nimeni. Pentru a ajunge acolo unde ne este locul mai trebuie sa si suferim, ca orice lucru frumos trebuie sa aratam ca il dorim si sa muncim pentru el. Nimic nu vine de-a gata, avem de tras dar rezultatele o sa fie pe masura asa ca nu o sa regretati.
Acestea sunt momentele care fac diferenta, acum trebuie sa dovedim ca avem caracter, cand suntem jos nu cand suntem sus si toata lumea isi asuma meritele.
O sa mai fie momente de genul acesta asa ca important este sa trecem peste, IMPREUNA.

Despre meci nu are rost sa mai vorbim ca fiecare stie ce a facut bine si ce a gresit. Fiecare va trebui sa-si faca propria analiza si sa indrepte erorile sau sa-si imbunatateasca abilitatile.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-1
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3
Marcatori: Claudiu, Carolica
Cartonase galbene: Scuty
Cartonase rosii: Iulian S
Nota echipei: 6
Spectatori: 25
Vremea la ora jocului: temp. 9 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianLuchian Octavian - cptScutaru Catalin, Petrut Ciprian, Bors Alin, Darie Ioan, Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius, Vilciu Daniel,  Tanasa Vasile, Scarlatache Vlad;
Jucatori absenti: Ciohodaru RaduStefancu Ovidiu, Cotargasanu Mihai, Paiu Marian, Pavel Florin, Mreana Iulian;
MVP-ul meciului: ;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: -;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu