Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 8 octombrie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - FC Zona 4 - 4

Spectacol pentru spectatori, cosmar pentru noi....
Daca e sa alegem un joc in care sa facem tot ceea ce nu trebuia sa facem atunci cred ca jocul acesta se inscrie cu succes. Am reusit sa facem mare o echipa care pana acum avea primite 19 goluri, noi nu primisem nici unul si ne-au dat 4.
Vina nu este a unui jucator si a tuturor deoarece greselile s-au facut in lant. Practic ceea ce am vorbit inainte de joc nu s-a pus in practica, am facut totul pe dos, nu am inchis spatiile la timp si i-am lasat sa traga la poarta din toate pozitiile, nu am tinut de minge atunci cand a trebuit, le-am dat pase de gol, nu ne-am pastrat posturile si am terminat jocul cu 3 fundasi in teren atunci cand era nevoie de alti jucatori in teren chiar daca mai era 1-2 minute pana la final. Asa cum am mai spus nimic nu ne-a iesit si am gresit de la un capat la altul.
Mahnirea este cu atat mai mare cu cat am revenit de la 0-2 la 4-2 si am fost egalati in ultimele 5 minute pe greseli nepermise pentru nivelul acesta. Ce pretentii mai putem emite pentru urmatoarele doua meciuri cand intalnim atat campioana cat si vicecampioana si noi gresim ca in curtea scolii. Parca suntem la gradinita, nu suntem in stare sa invatam din greselile trecutului si repetam in fiecare an acelasi greseli. Mai mult ma enerveaza faptul ca tratam totul ca si cum ar fi ceva normal, ceea ce nu este - am facut egal cu penultima clasata ceea ce mi se pare mult prea mult pentru nivelul la care vrem sa fim.
Dupa un asemenea joc nu stiu ce pretentii mai putem emite pentru urmatoarele jocuri dar poate gasim un strop de vointa si nu o sa ne facem de ras. Sper ca acest joc sa fi fost un semnal de trezire deoarece nu putem emite nici o pretentie la primele locuri daca facem pasi gresiti cu echipele de pe ultimele locuri.

Obiectiv NEINDEPLINIT - 10  PUNCTE DIN 12, fara sa fi intalnit vre-o echipa din partea superioara a clasamentului.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 4-4
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, 4-4
Marcatori: Tavi 2, Claudiu, Marian
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 32
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian Paiu Marian, Luchian Octavian - cptBors Alin, Scarlatache Vlad Darie Ioan, Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Stachie Marius, Vilciu Daniel, Cotargasanu Mihai, Tanasa Vasile;
Jucatori absenti: Ciohodaru RaduStefancu Ovidiu, Pavel Florin, Mreana Iulian, Scutaru Catalin, Petrut Ciprian;
MVP-ul meciului: ;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: -;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Un comentariu: