Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 27 mai 2012

COLOSSEUM IASI - StandRom Tomesti 2 - 8

Cand am crezut ca nu poate fi mai rau...
Un meci de poveste, goluri frumoase, pase din prima, scheme spectaculoase, contraatacuri taiose dar, din pacate, pentru echipa adversa. Am fost pe post de cobai, un fel de joc de-a soarecele si pisica iar la final, ce sa vezi, soriceii se certau intre ei, ceea ce era si mai penibil. Ne-am prezentat ca intr-un film de comedie, unul intr-un picior, al doilea obosit, altul nervos si iritat, celalalt neconcentrat.
Vazand advesarii nostri toate acestea, dupa primele 5 minute, au dat drumul la spectacol dar, din pacate pentru ei, fara spectatori.
Campionatul se termina saptamana viitoare si va incepe cupa DTSJ, unde daca ne prezentam la fel ca in aceasta etapa o sa fie la fel de umilitor si mai bine stam fiecare la casa lui ca, vad, cum majoritatea nu prea e dornica. De la anul schimba foaia si vom face multe schimbari, vom pastra numai oameni seriosi, care raspund la telefon si care doresc mai mult decat o simpla prezenta.
Ma gandesc ca poate imi iau rolul prea in serios si altii isi bat joc de mine prin faptul ca vin cand au chef, implicare zero, ceva de genul "las-o ma ca merge asa".
Va rog sa va ganditi bine, dar foarte bine, ce doriti sa faceti si daca doriti sa mai continuati la aceasta echipa, dar nu la fel ca pana acum. Dupa vom trage linie si vom incerca sa construim o echipa pe scheletul celor care vor ramane. Nu mai vreau sa vad ca la meciuri suntem 6 sau 7 oameni. Asa ca, dragilor, va rog sa va ganditi bine si sa alegeti, ori veniti cu un plus ori ne spunem la revedere.
In final saptamana viitoare va trebui sa achitam ultima rata in care intra ultima etapa si cele 3 meciuri de la cupa DTSJ.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-4
Rezultat final: 2-8
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-4, 1-5, 1-6, 2-6, 2-7, 2-8
Marcatori: Vilciu Daniel, Cotargasanu Mihai
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 2.5
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 24 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Vilciu Daniel, Scarlatache Vlad, Stachie Marius, Cotargasanu Mihai, Jigoranu Mihai Robert, Scutaru Catalin;
Antrenor: -

2 comentarii:

  1. Lasa Robynho, ca isi revin baietii dupa cantonamentul de la Sucevita! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel nervos si iritat ar trebui sa se duca mai mult pe la biserica... indiferent de religie :)))
    Antrenorul absent (cu scutire) Florin

    RăspundețiȘtergere